Atunci cand incepi amenajarea casei tale vei lua in calcul si folosirea diferitelor obiecte decorative, cum ar fi tablouri, statuete sau diferite textile. Tablourile folosite pot fi de diferite feluri si valori, insa intotdeauna vor fi potrivite pentru a decora o incapere.

Ce fel de tablouri sa alegi pentru zona de living?

Zona de living este cea in care iti petreci cel mai mult timp din zi si aceasta trebuie sa iti dea o stare de liniste si de relaxare. Tot aici iti vei intampina prietenii, astfel ca vei vrea sa impresionezi prin decorul ales.

Cand vine vorba despre tablouri living afla ca poti sa alegi atat tablouri moderne cum sunt tablouri canvas imprimate sau tablouri pictate, cat si tablouri false.

Foarte la moda in ultima perioada sunt tablourile cu licheni, care se potrivesc foarte bine in camera de zi si care rezista foarte mult in timp fara a interveni asupra lor.

Practic ai o mica zona de verdeata pe peretele casei tale. si fie ca alegi sa ii montezi pe rame sau pe perete direct, acestia vor da un aspect proaspat incaperii.

Pentru un living amenajat intr-un stil foarte elegant poti sa alegi tablouri cu sclipic, care pot fi realizate atat cu portrete, peisaje sau abstracte si pot da o stralucire aparte camerei tale.

Tablourile pot fi puse in valoare cu ajutorul unui corp de iluminat montat deasupra lor, astfel incat sa fie evidentiat mai bine.

Tablouri pentru restul casei tale

Bineinteles ca tablourile nu vor infrumuseta doar zona de living, ele se preteaza foarte bine si in dormitor, bucatarie si chiar hol. Pe hol poti fie sa te indrepti catre tablouri abstracte sau cu diferite imagini, fie catre oglinzi pe care sa le pui in rame tablouri astfel incat sa decorezi peretii cu stil.

Pentru a decora camera in care dormi poti sa alegi niste tablouri dormitor cu modele simple, care sa fie doar un accent in completarea design-ului incaperii.

Arata foarte bine un tablou pe peretele de la capatul patului, astfel incat sa ai o continuitate a decorului.

Bineinteles ca poti sa iti pui tablouri in bucatarie. De obicei tablourile bucatarie sunt cu modele sugestive care sa te duca cu gandul exact la zona gastronomica, astfel incat vei gasi foarte multe modele de tablouri cu fructe, cu diferite stiluri de vesela sau cu cafea si ceai.

Tablourile pot fi inramate sau simple canvas-uri, in functie de cat de elegant este amenajata incaperea.

Nu trebuie sa investesti foarte mult pentru a avea niste tablouri de vis, poti chiar sa iti achizitionezi canvas si sa iti creezi tu propriile obiecte de arta, sau poti sa cumperi tablouri, create de artisti consacrati, daca esti un iubitor de arta si un colectionar.

Imprtant este sa stii ca acest tip de arta nu se va demoda niciodata, iar tablourile de pe peretii locuintei tale sunt reprezentativi pentru stilul tau, si arata cat de mult te implici in decorarea locuintei in asa fel incat aceasta sa fie asa cum iti doresti.