Pentru decorare bratari dama charm sau luxury se folosesc pietre naturale. Poti purta o bratara sau mai multe piese deodata pe una sau ambele maini.

Aceste produse completeaza perfect rochiile de vara scurte si lungi din sifon, rochii de plaja colorate, topuri albe, tricouri si bluze cu pantaloni, pantaloni scurti si fuste.

Pentru fabricarea unor astfel de modele, sunt folosite pietre naturale. Bratarile charm arata mai originale si mai sofisticate.

De obicei, pentru a le crea sunt folosite mai multe materiale de diferite texturi (de exemplu, pietre si metal).

Figurinele metalice, inimioare, flori, litere si alte elemente se potrivesc bine cu pietre transparente sau colorate de diverse forme.

Un cadru metalic din aur sau argint poate actiona ca baza, iar pandantivul poate atarna liber de bratara. Exista multe modele si de obicei, sunt situate simetric pe toata latimea produsului.

Bratari charm – o valoare materiala si estetica

Cand vine vorba de bijuterii frumoase si scumpe, de obicei este vorba de bratari charm din aur, argint si platina cu pietre pretioase.

Cu cat piatra este mai mare si mai scumpa, cu atat decorul arata mai luxos si mai scump. Bratarile cu safire, rubine, smaralde, diamante au intotdeauna un design laconic, elegant, care iti permite sa dezvalui pe deplin frumusetea fiecarei pietre.

Rubin, granat sau orice alta piatra naturala arata grozav incadrata in aur, argint, combinat cu diamante. Astfel de produse sunt cu adevarat luxoase si reprezinta nu numai o valoare materiala, ci si estetica.

Mineralele nu sunt folosite doar pentru bijuterii. Bijuteriile cu pietre au fost si raman intotdeauna in varful popularitatii.

Acest lucru este valabil mai ales pentru produsele de inalta calitate. Bratarile de corali cu mai multe niveluri sunt neobisnuite si originale.

Bratara poate fi decorata cu o piatra mare sau cu o imprastiere de altele mici. In multe cazuri, produsul este realizat in aceeasi schema de culori, dar pietrele multicolore pot alterna.

Bijuteriile din argint cu pietre transparente albastru pal, roz, verzi arata grozav. Culoarea pietrelor naturale este atat de diversa incat nu este dificil sa alegi bratari luxury care se potrivesc tipului tau de culoare, gustului sau dorintei tale.

Bratari luxury cu pietre naturale

Bratarile negre sunt universale. Sunt perfecte ca un plus frumos la un look casual, pot fi purtate cu o rochie de seara, si cu un costum business strict.

Astfel de produse sunt combinate ideal cu haine, accesorii de orice culoare si sunt perfecte atat pentru fete, cat si pentru femei. In plus, bratarile luxury cu pietre naturale negre sunt considerate cele mai puternice amulete impotriva deochiului.

Astfel de pietre universale includ opal, perle, cuart, onix, agat, obsidian, jasp, jet, piatra de sange. Pietrele albe sunt asociate cu deschiderea, lumina, increderea si puritatea.

Bratarile luxury sunt, de asemenea, optiuni versatile care se armonizeaza perfect cu orice imbracaminte si diverse bijuterii.

Astfel de minerale includ piatra lunii, cuartul laptos, opalul, onixul alb si selenitul. Pietrele verzi au fost mult timp foarte populare printre creatorii de bijuterii.

Culoarea frumoasa, bogata, profunda este reprezentata de multe nuante. Toate contribuie la calmarea, normalizarea tensiunii si la relaxare.

Bratarile luxury sunt create cu pietre naturale din smarald luxos, demantoid verde iarba, turmalina magnifica, crisolit delicat, safir rafinat, jasp, serpentina, beril si altele.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro