O bara dreapta pentru perdeaua de dus este o solutie buna si simpla pentru cabina de dus. Cu cea mai buna manopera, poate transmite o impresie de foarte inalta calitate in interiorul baii.

Se fixeaza pe perete sau pe tavan. Montarea pe gresie sau sticla este, de asemenea, posibila. Chiar si in situatiile dificile de instalare, bara pentru perdeaua de dus poate fi montata si pot fi amplasate cu usurinta perdelele de dus. Perdelele de dus si accesoriile potrivite, cum ar fi carlige si inele, completeaza bara.

Cu un suport de perdea de dus din otel inoxidabil, perdelele de dus cu lungimea de pana la 160 cm pot fi prinse intre doi pereti opusi, fara gaurire. Datorita materialului si a constructiei lor, suporturile sunt extrem de puternice.

Chiar si in cazul tavanelor inclinate sau a peretilor inclinati, se poate gasi o solutie atractiva pentru perdeaua de dus. In acest caz, se poate folosi un rulment unghiular flexibil pentru a se atasa intr-un unghi de un perete inclinat.

Aceasta inseamna ca un suport de dus atractiv si solid poate fi realizat in orice unghi. Barele de dus pot fi rotunde, ovale sau elipse. Poti ramane fidel conceptiei tale de design clar, direct si de o eleganta simpla si atemporala.

Sine pentru perdeaua de dus si rolete de dus

Cu sistemul de sine, ochiurile perdelei de dus sunt atasate direct de glisoarele integrate. Permite atasarea si indepartarea rapida pentru curatarea regulata a perdelei de dus.

Perdeaua de dus poate fi impinsa pe langa suportul de tavan fara probleme, folosind glisoarele integrate.

Exista perdele de dus care sunt potrivite pentru sina de perdea dus. La fel ca perdelele de dus, roletele de dus impiedica stropirea cu apa a interiorului baii, atunci cand faci dus. Pe Magzy.ro gasesti numeroas accesorii de baie. Roletele de dus pot fi amplasate pe marginea cazii sau pe podea.

Apoi servesc si ca ecran de confidentialitate protejandu-ti intimitatea. Cu designul lor versatil, poti pune accente in interiorul baii.

Atunci cand nu sunt folosite, roletele pot fi rulate compact si discret pe tavan. Acest lucru va face baia ta sa arate mai luminoasa si mai aerisita. Roleta nu se lipeste de pielea ta atunci cand faci dus si este similara cu paravanele pliabile pentru cada.

Poate fi potrivita atat pentru cada, cat si pentru cabina de dus. In comparatie cu paravanele de dus fixe, baia poate ramane liber accesibila atunci cand roletele sunt rulate. Daca faci baie mai des si dus mai putin, atunci o roleta in culoarea uni fara semicaseta, este o alegere buna.

Variantele inguste de 60 cm pot fi folosite si ca jaluzele. Daca roleta de dus este utilizata in fiecare zi, este recomandabil un model cu un design atractiv, pe care il poti alege sa se potriveasca cu restul mobilierului din baia ta.

Indiferent daca este o imagine de plaja sau stil modern, o o roleta de dus contribuie la o ambianta placuta.

Daca doresti cea mai convenabila operare posibila si o impresie ordonata a roletei de dus, cel mai bine este sa utilizezi o varianta cu semicaseta si banda magnetica.

Cand este scoasa, roleta se etanseaza direct cu cada datorita benzii magnetice, iar cand este rulata, nu se vede in spatele panoului.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro

2 thoughts on “Ce sa alegi pentru dusul sau cada ta? Bara perdea dus, suport perdea dus, roleta perdea dus sau sina perdea dus

  1. Am fost impresionat de cifrele prezentate in articol legate de poluarea aerului si calitatea apei. Este ingrijorator sa constatam cat de mult afecteaza aceste aspecte sanatatea noastra si cum influenteaza traiectoria bolilor cronice. Trebuie sa luam masuri urgente pentru a proteja mediul inconjurator si implicit sanatatea noastra.

  2. Articolul este extrem de interesant si informativ. Mi-a placut modul in care au fost prezentate datele si informatiile despre subiectul discutat. Este important sa fim constienti de impactul pe care il are mediul inconjurator asupra sanatatii noastre si cum ne putem proteja impotriva efectelor negative.

Comments are closed.