Cautati o veioza de birou pentru a lucra mai eficient in aceasta incapere si pentru a va obosi mai putin ochii? Aveti nevoie de o veioza birou copii care sa ii ajute pe cei mici sa invete si sa scrie mai usor? Atunci citit informatiile de mai jos si cu siguranta veti alege corect veioza.

Lampile de birou sunt o parte indispensabila a mediului nostru de lucru. Pe de o parte, pentru confortul vizual, deoarece zilele sunt lungi si soarele nu straluceste mereu.

Pe de alta parte, iluminatul contribuie la bunastarea in birou, dar si la siguranta lucratorului, care atunci cand interiorul este bine luminat si se poate concentra mai bine.

Astfel, lampa de birou devine raza noastra de soare atunci cand intunericul se invita si ne permite sa ne facem treaba. Dincolo de functia lor, lampile de birou pot juca un rol in atmosfera camerei si chiar in decorul acesteia, pentru un aspect interesant.

Puteti alege de asemenea veioze moderne sau lampi de birou cu un design foarte special, in momentul in care vreti sa va asigurati ca aveti si un aspect interesant in birouri. Cu veioze elegante orice interior, chiar si cele mai reci birouri vor arata bine.

De ce e important sa lucrati cu o sursa buna de lumina?

Este recomandat sa aveti diferite surse de lumina intr-un birou pentru o mai buna armonie a iluminarii. Un singur corp de iluminat suficient de puternic pentru a ilumina o camera ar fi prea agresiv. In caz contrar, o parte din camera ar fi in intuneric ceea ce ar obosi rapid ochii.

Aveti nevoie de cel putin doua lumini: o lumina directa (ideal ar fi doua) pe birou si una sau doua lampi de podea pentru iluminat indirect.

Cautand veioze clasice care sa aduca lumina in biroul in care lucrati, veti descoperi cat de usor este sa va duceti sarcinile la bun sfarsit fara sa fie nevoie sa va indepartati mereu de la calculator pentru a lucra.

Ce tip de lampa sa alegeti?

In general, ar trebui sa alegeti o lampa de birou cu un brat articulat. In acest fel, se va adapta perfect la nevoile voastre. Puteti regla inaltimea lampii si directia fluxului de lumina.

Lampile asimetrice sunt si mai eficiente pentru munca de birou, deoarece au avantajul de a limita reflectarea luminii pe ecranul calculatorului. Daca este posibil, verificati lungimea cablului de alimentare in functie de locul in care urmeaza sa il instalati si de prizele din apropiere.

Atunci cand cititi in dormitor, cu siguranta aveti nevoie si de veioze dormitor. O veioza noptiera este alegerea potrivita pentru toate persoanele care stau noapte si citesc sau care lucreaza din pat. In dormitor si in living sunt potrivite si modelele de veioze vintage.

Lampa de birou cu LED

Tehnologia LED ofera cele mai bune caracteristici pentru o lampa de birou. Este cel mai ecologic bec, cu o durata de viata de peste 50.000 de ore, este foarte durabil si nu genereaza aproape deloc caldura.

Acesta trebuie sa aiba o intensitate minima de 5 W. Aceste lumini cu LED reprezinta o investitie buna in timp, deoarece becurile dureaza de 5 pana la 50 de ori mai mult decat alte tipuri de becuri.

{{clean}}

6 thoughts on “Cum se alege corect veioza pentru lucru?

  1. Ma bucur sa descopar acest articol care aduce noi perspective asupra subiectului discutat. Sunt impresionat de profunzimea analizei si de detaliile oferite, care demonstreaza expertiza autorului in domeniu. Este o lectura care merita atentia tuturor celor interesati de acest subiect.

  2. Articolul este foarte interesant si ofera informatii valoroase despre subiectul tratat. Este bine structurat si usor de inteles, iar autorul a abordat diverse aspecte legate de tema centrala. Imi place modul in care sunt prezentate argumentele si concluziile, ceea ce face ca citirea sa fie placuta si captivanta.

  3. Am fost impresionat de profunzimea analizei si de modul in care sunt prezentate argumentele. Un articol foarte bine scris.

  4. Cred ca acest articol este foarte util pentru cei care doresc sa inteleaga mai bine subiectul abordat. Recomand cu caldura lectura sa.

  5. M-am bucurat sa aflu detalii atat de relevante si bine documentate. Autorul a facut o treaba excelenta in prezentarea informatiilor.

  6. Articolul este foarte interesant si acopera o gama larga de informatii despre subiectul respectiv. Am descoperit multe lucruri noi citind acest articol.

Comments are closed.