Nevoia de reclama a existat inca de dinainte ca oamenii sa inceapa a comunica intre ei. Primele forme de reclama pot fi vazute in lumea animala si au legatura cu nevoia de a gasi un partener cat mai potrivit pentru a procrea.

Reclamele au evoluat odata cu felul in care cei care simt nevoia de reclama au inceput sa comunice. Odata cu aparitia internetului, au aparut si noi forme de comunicare, iar bloggingul a aparut din nevoia unor oameni de a-si face publice experientele de zi cu zi, gandurile si opiniile.

Una dintre cele mai bune modalitati de a construi o relatie de incredere reciproca cu clientii tai este aceea de a apela la ajutorul celor care au creat comunitati active in jurul unui blog

In acest articol, vom discuta despre modul in care blogging-ul poate ajuta afacerea dvs. sa infloreasca. Este important de mentionat ca de promovarea pe bloguri nu beneficiaza doar de companiile mari, ci si de companiile mici si chiar start-up-urile.

Primul lucru care poate motiva o afacere sa se promoveze cu ajutorul blogurilor sunt beneficiile acestui tip de promovare care sunt reale si nu au costuri foarte mari.
Haideti sa vedem de ce campaniile de promovare pe bloguri va pot ajuta afacerea.

Dezvoltati gradul de cunoastere a marcii

Este important sa va faceti numele marcii recunoscut. Cu cat este mai mare prezenta brandului tau pe internet, cu atat sansele tale de a construi o afacere puternica vor creste. In aceasta era a concurentei constante, este important sa arati ca un expert in domeniul tau pentru a iesi in evidenta fata de concurenti.

Cu un articol bine scris pe un blog iti poti atrage cu usurinta clienti noi, care vor vedea ca altii au incercat si au fost convinsi de produsele si serviciile pe care le oferiti.

Promovarea pe bloguri va poate ajuta sa obtineti back-link-uri sanatoase

Dintre cei 200 de factori luati in considerare de algoritmul Google, backlink-urile sunt destul de importante atat pentru pozitionarea in SERP cat si pentru o mai rapida indexare a site-ului. Multi experti cred, de asemenea, ca backlink-urile sunt al treilea cel mai important factor de optimizare pentru motoarele de cautare.

Cu toate acestea, 41% dintre experti considera ca construirea unui portofoliu sanatos de legaturi externe este cea mai dificila parte a SEO.

Backlink-urile va ajuta, de asemenea, sa va consolidati autoritatea de domeniu, ceea ce va ajuta, de asemenea, sa va imbunatatiti prezenta in rezultate ale motoarelor de cautare.

Postarile de bloguri genereaza rezultate pe termen lung

Nu ar fi grozav daca nu ar trebui sa cheltuiti bani pe campanii CPC? Sau daca nici macar nu trebuie sa postezi ceva in fiecare zi pentru ca oamenii sa interactioneze cu continutul tau?

Prezenta in continutul blogurilor poate sa va aduca site-ul afacerii in postura de a indeplini aceste deziderate. Poti sa faci o pauza de la site-ul tau web timp de zile si sa ii pui pe oameni sa interactioneze zilnic cu continutul tau. Cum?

Postarile pe bloguri includ cuvinte cheie, ceea ce inseamna ca atunci cand cineva cauta informatii pe orice motor de cautare legate de subiectul despre care s-a scris deja, acea postare ii poate fi recomandata.

Un potential client ar putea sa gaseasca pentru a citi un articol pe care l-ati creat in urma cu ceva ani pe un blog pentru a obtine informatii relevante.

Blogurile bine clasate pot obtine trafic din motoarele de cautare pentru multi ani, de aceea putem sa spunem ca acestea pot genera rezultate pe termen lung si pot ajuta marca sa obtina o mai buna recunoastere.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro