Daca locuiesti intr-un apartament de oras cu un mic balcon, cu siguranta doresti sa-l mobilezi intr-un mod practic. Aici se pune problema depozitarii – un pas crucial pentru confortul proprietarilor.

Pentru ca, sa fim sinceri, este pur si simplu de neconceput sa te lipsesti de acest colt de evadare, transformandu-l in spatiu de depozitare. Este deci necesar sa fii creativ in ​​alegerea unor dulapuri depozitare balcon care sa economiseasca spatiu si sa fie suficient de practic pentru a gazdui anumite obiecte decorative si accesorii.

Solutiile nu sunt intotdeauna evidente, mai ales cand metri patrati sunt foarte limitati. Cu toate acestea, iata cateva idei interesante despre amenajarea functionala a balconului tau.

Dulapurile din lemn

Nimic nu egaleaza nobletea lemnului, cand vine vorba de mobilier de depozitare balcon. Atemporala si incontestabil practica, o cutie de depozitare din lemn este piesa de mobilier perfecta pentru a-ti pune lucrurile in ordine si pentru a mentine balconul curat si neaglomerat.

Cutia de depozitare poate fi realizata din diferite materiale, insa lemnul adauga caracter decorului exterior. Cireasa de pe tort: ​​lasa cateva suporturi de scaun deasupra si ai deja un loc in plus!

Cauti mobilier de depozitare balcon pentru spatii mici?

Cu siguranta nu esti singurul in aceasta situatie. Avand in vedere faptul ca, in zilele noastre, locuintele mici sunt supraaglomerate, este logic ca balcoanele in miniatura (sau chiar balcoanele lungi) sa fie predominante.

Aceasta explica oferta din ce in ce mai mare de dulaouri balcon ieftine, practice si functionale pentru acele colturi stramte, dar pretioase pentru locuitorii orasului.

Fie ca este inalt sau jos, dulapul este o unitate de depozitare ideala pentru balcon, care adaposteste o multime de obiecte discret.

Cauti mobilier de depozitare pentru balcon dar nu ai bugetul pe care sa-l aloci?

Nicio problema, se poate realiza o unitate de depozitare ieftina si super practica stivuind cateva lazi de lemn! Vestea buna este ca poti crea designul care se potriveste cel mai bine situatiei tale.

Stivuiesti lazile pe verticala, orizontala sau mixta – acest lucru iti garanteaza ca vei concepe o solutie de depozitare personalizata, pe cat de originala, pe atat de practica.

Daca esti in cautarea unei unitati de depozitare pentru balcon sau terasa, care nu trebuie sa fie neaparat mica si compacta, ai mereu de unde alege. Desigur, trebuie sa tii cont de nevoia ta de spatiu suplimentar de depozitare, precum si de cantitatea de articole de depozitat.

Daca suprafata de amenajat este mare, nu ezita sa optezi pentru un set de dulapuri pe care le poti completa cu suporturi de perete pentru plante cataratoare. In acest fel, te vei bucura de o zona exterioara perfect organizata si decorata cu originalitate.

Un dulap din podea pana in tavan s-ar putea dovedi a fi solutia optima pentru amenajarea si dezordinea unui mic balcon inchis. Depinde de tine sa stabilesti numarul de rafturi in functie de nevoile tale de spatiu de depozitare. Ideea este perfecta pentru realizarea unui fel de camara sau pentru depozitarea produselor de spalat, curatenie si intretinere.

4 thoughts on “Mobilier de depozitare pentru balcon: idei utile si inspiratoare pentru a-ti organiza bine

  1. Am citit cu mare interes acest articol si mi-a deschis ochii asupra unor aspecte pe care nu le luasem in considerare pana acum. Recomand tuturor sa il citeasca si sa reflecteze la ceea ce pot face pentru a contribui la conservarea mediului.

  2. Sunt impresionata de faptul ca autorii au facut o cercetare amanuntita inainte de a redacta acest articol. Informatiile prezentate sunt foarte relevante si credibile.

  3. Este important sa fim constienti de impactul pe care il au actiunile noastre asupra mediului inconjurator. Acest articol ne ofera o perspectiva noua si ne indeamna sa luam masuri pentru protejarea naturii.

  4. Articolul este foarte bine scris si detaliaza pe larg informatiile despre subiectul discutat. Mi-a placut modul in care au fost prezentate argumentele si concluziile.

Comments are closed.