Fie cu un cadru gros sau ornamentat sau fara rama: una, doua sau chiar trei oglinzi decorative de perete pot fi gasite in fiecare apartament si in fiecare casa.

De obicei, sunt destul de mari, astfel incat, in mod ideal, sa te poti privi din cap pana in picioare, sau cel putin in partea superioara a corpului pana la piept. Dar oglinzile decorative pot fi, de asemenea, agatate doar ca decor, de exemplu peste semineu si pot face un design rafinat.

Oglinzi de perete mari

Cand vine vorba de oglinzi de perete mari, cei mai multi se gandesc cu siguranta la oglinzile de perete de pe hol. Cu o lungime de cel putin 1,50 m si o latime de cel putin 50 cm, este un partener excelent pentru a verifica rapid coafura si potrivirea hainelor inainte de a iesi din casa.

Pe unele holuri poti gasi si doua oglinzi de perete, una lunga pentru vizualizarea intregului corp din cap pana in picioare si a doua care este atarnata deasupra pantofarului, de exemplu. Oglinzile decorative de perete sunt, de asemenea, accesorii populare in dormitor si, bineinteles, in baie.

O oglinda decorativa de perete sau una amplasata pe o usa de dulap, poate fi foarte utila si creeaza un decor deosebit. In baie, o oglinda decorativa de baie amplasata deasupra chiuvetei, ajuta la rutina de dimineata.

Oglinzile din camera de zi servesc mai mult ca decor si pentru a lumina si mari optic incaperea. Drept urmare, poti gasi modele de oglinzi decorative mult mai neobisnuite, cum ar fi cele de perete realizate din multe piese individuale de mozaic, rotunde sau cu decoratiuni puternice pe suprafata oglinzii.

In afara de design-urile fanteziste, cand vine vorba de oglinzi decorative de perete, poti decide mai intai daca vrei cu rama sau fara rama.

Oglinzi decorative – efecte speciale

Oglinzile de perete sunt elemente decorative versatile, mai ales pentru decorarea spatiilor de locuit. Se pot obtine diferite efecte cu fiecare tip de oglinda decorativa. Formele inguste si inalte arata elegant si modern si ofera camerelor mici mai multa inaltime.

Oglinzile de perete largi, cu rame magnifice, asezate simetric peste o comoda sau un dulap, arata armonios si stilat. Indiferent de forma ei, fiecare camera beneficiaza de sarcina reala a oglinzii: reflexia.

Sticla din oglinda arunca inapoi imaginea incaperii ca o reflexie si asigura astfel, o marire vizuala a incaperii. In special in camerele mici, acest efect este un truc popular pentru a sugera o impresie spatiala.

In plus, razele de lumina care intra, sunt reflectate de suprafata oglinzii reflectorizante, ceea ce aduce lumina suplimentara in camera si o face sa para mai luminoasa. Din acest motiv, o astfel de oglinda decorativa de perete este potrivita si pentru camerele care au ferestre mici.

Oglinzile decorative deosebit de neobisnuite, care sunt prevazute cu ornamente si elemente decorative magnifice, servesc ca decor in camerele de zi si in holurile de la intrare.

Oglinzile decorative sunt o alternativa reala la picturile murale conventionale. Oglinzile decorative de perete hol sunt elemente decorative stilate care nu se vor demoda niciodata.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro